Kryemadhi: Të bindim qytetarët të votojnë, si dhe të aplikojnë për karta identiteti

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, e ka nisur ditën e sotme me banorët e Njësisë NR. 9 në Tiranë, me të cilët ka diskutuar për problematike të ndryshme sociale. Gjatë fjalës së saj me qytetarët, Kryemadhi është shprehur se sot njerëzit ndihen të pa përkrahur, të pambrojtur, nuk kanë mundësinë e krijimit të biznesit, të […]

Continue Reading

LSI Korçë: Vëmendja e Bashkisë te klientelizmi, ka lënë në mëshirë të fatit familjet në nevojë

Kordinatorja e Studentëve LSI Korçë, Ismeralda Seidolli thotë se Bashkia e Korçës e ka mendjen vetëm te klientët e saj, ndërsa familjet në nevojë i ka lënë në mëshirë të fatit. Në një komunikim për mediat, ajo shprehet: Jam këtu para jush në këtë komunikim me mediat, për të informuar opinionin publik në lidhje me […]

Continue Reading