Raporti i KiE/ PD: 25 prilli ishte një masakër zgjedhore

Partia Demokratike ka reaguar një ditë pas raportit të misionit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës, lidhur me Shqipërinë dhe zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Sipas deputetit të zgjedhur të PD, Enkelejd Alibeaj, raporti fakton se procesi i 25 prillit ishte një masakër zgjedhore. ‘Raporti i misionit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës […]

Vazhdo të lexosh