Nga Shpëtim Hereni: Ankthi i nje dite si ankthi një jete

22 shkurt 1955, Mengjes I ftohte,nga ato mengjese qe te ngjall nje ftohtesi ne shpirt. Dola dhe u nisa per Kukes,se do nisesha per ne Tirane. U nisa dhe nuk e dija se pikerisht sot do me servirnin pjaten e gatuar ne degen e brendshme,me shume kujdes nga “kuzhinieret” Lilo Zeneli, Abedin Tajare,Todi Lubonja, me […]

Continue Reading