Klaron Security

Shoqëria e ruajtjes dhe sigurisë fizike “Klaron Security” është krijuar në vitin 2001 dhe tashmë me një experiencë shumë vjecare, duke ofruar shërbimin më cilësorë dhe më konkurues në tregun e shoqërive të ruajtjes dhe sigurisë fizike. Të gjithë punonjësit e kësajt kompanie janë vec të tjerash të siguruar dhe me një përgjegjësi profesionale për […]

Vazhdo të lexosh

Sot do të dorëzosh pa kushte; pushtetin, paratë, hajdutët, maskarenjtë, vrasësist, mashtruesit, dhe buçet që mban rrotull qeverisë dhe brenda saj.

NGA ERL KODRA/ Unë jam ky; domethënë, unë jam ashtu siç e kam shkruar këtë tekst. Fjalët e mia kanë dalë prej nga del shpirti, ndërsa mendoja për fëmijët e mi që nuk kam patur akoma fatin t’u tregoj peisazhin madhështor që unë ruaj në kujtesën time. Unë e di se diçka e jashtëzakonshme dhe […]

Vazhdo të lexosh

Erl Kodra/ Edi Rama – The End

“Rënia e Perandorisë, zotërinj, është një diçka masive, gjithsesi ajo nuk ndalohet lehtë. E diktuar nga një burokraci në rritje, iniciativë e ngadaltë, ngrirje e kastës dhe nga digat e kuriozitetit, përfshirë edhe njëqind faktorë të tjerë. Ajo ka vazhduar, siç e kam thënë, me shekuj, dhe është një lëvizje shumë e mahnitshme dhe masive, […]

Vazhdo të lexosh