Lind fëmijën në korridor. Ja kush ishte pranë saj ato momente. Foto

Jesica Hogan, nga Kansas, lindi djalin Max, në një formë vërtet dramatike korrikun e kaluar, pasi kishte lindur pesë vajza më përpara. Lindja e çuditshme e foshnjes në Spitalin Via Christi në Manhatan, u dokumentua nga fotografja Tammy Karin. Pas disa ditëve kontraktimesh, ajo kishte frikë se lindja mund të ndodhte shumë papritur dhe ajo […]

Continue Reading

Habit i dënuari rom për energjinë elektrike: Më dënoni 6 vjet jo 6 muaj. Në burg të paktën ha tre vakte/ Video

Në një fjalim prekës, gjatë një takimi me temën “Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat vendimi shprehet se diskriminojnë shtresat në nevojë ?”, kryefamiljari bëri një tablo të problemeve të tij ekonomike, ndërsa pohoi se pavarësisht faktit se trajtohej dikur me ndihmë ekonomike, sot nuk e përfiton atë. […]

Continue Reading

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje të frikshme. 1 l naftë 172 lekë

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje ditët e fundit me 4-5 lekë për litër tek operatorët më të mëdhenj, duke reflektuar shtrenjtimin e naftës në tregjet ndërkombëtare. Kastrati, operatori më i madh në treg, e shet naftën me 172 lekë dhe benzinën me 173 lekë, më një rritje prej 4 lekë për litër. Edhe Eida, […]

Continue Reading

Pritet që bileta të shkojë rreth 70 lekë, nga 40 që është aktualisht.

Pas lançimit të masave të marra nga Bashkia e Tiranës, përfaqësuesi i Shoqatës së Transportit Qytetas, Ervin Shijaku, në një intervistë për TV SCAN thekson se në këto kushte, operatorët do të jenë të detyruar të kërkojnë rritje të çmimit të biletës urbane. Propozimi i operatorëve është konkret, duke tentuar që bileta të shkojë rreth […]

Continue Reading