Njihuni me dhelprën që di të këndojë

Yesenia, një dhelpër 4-vjeçare në Kirishi, Rusi, krijon një melodi të lumtur. Kjo dhelpër dëshiron ta bëjë zërin e saj të dëgjuar, kështu që ajo i përgjigjet pronarit të saj me këngë. Irina Shchekoldina, 42, nga Kirishi, Rusi, shpëtoi dhelprën e saj katër vjeçare, Yesenia, nga një fermë dhe i dha asaj një jetë të […]

Vazhdo të lexosh

Instagram kujdeset për ndjeshmërinë e përdoruesve ndaj bën ndryshimin e papritur

Instagram do të lejojë njerëzit të fshehin pëlqimet e tyre (like) në postimet e tyre dhe te të tjerët. Ky ndryshim ka si qëllim uljen e presionit që përdoruesit ndjejnë gjatë përdorimit të platformës. 15 Prill, 2021 11:05 Përditësuar: 11:05 SHBA– Instagram po kujdeset që për të ulur presionin mbi përdoruesit me anë të një ndryshimi në […]

Vazhdo të lexosh

Cigaret elektronike shkaktojnë viktimen e tretë

Është regjistruar vdekja e personit të tretë në SHBA për shkak të një sëmundje serioze të mushkërive, që lidhej me përdorimin e cigareve elektronike. Ka qindra përdorues të cigareve elektronike, veçanërisht konsumatorët e rimbushjes së kanabisit, të cilët kanë pasur probleme me mushkëritë. Sipas autoriteteve të Nju Jorkut, sëmundjet mund të shkaktohen nga një substancë […]

Vazhdo të lexosh