Princ Leka pret ndihmës sekretarin e shtetit Philip T. Reeker

Aktualitet

Ditën e djeshme patëm kënaqesinë të prisnin në rezidencën e Familjes Mbretërore ndihmës sekretarin e shtetit në detyrë për çështjet europiane dhe euroaziatike, Ambasadorin Z. Philip T. Reeker, sëbashku me Ambasadoren e Shteteve te Bashkuara të Amerikës, Znj.Yuri Kim-shkruan ne profilin e tij Princ Leka.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Takimi u zhvillua në një atmosferë tejet miqësore duke reflektuar miqësinë e palëkundur tradicionale të SHBA-s me Shqipërinë.

May be art of 1 person dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe pemë

Gjatë bashkëbisedimit me personalitetet amerikane ndihej preokupimi dhe dëshira e madhe për përmirësimin e gjithanshëm të jetës politike, ekonomike dhe sociale të vendit tonë. 🇦🇱🇺🇸It was a pleasure to welcome to the royal residence the acting Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, Ambasador Philip T. Reeker, with H.E Yuri Kim, the United States Ambasador to Albania.

Mund të jetë një imazh i 10 persona, njerëz në këmbë dhe kostum

The meeting was held in a very friendly atmosphere and reflected the traditional unwavering friendship of the USA with Albania.I am grateful to Ambasador Reeker whom expressed a great desire for the comprehensive improvement of the political, economic and social life of our country. 🇺🇸🇦🇱

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme