Rama dhe Manastirliu inspektojnë laboratorin e ri te Materniteti “Koço Gliozheni”

Aktualitet

Kryeministri Edi Rama, në shoqërinë e ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ka inspektuar hapjen e laboratorit të ri në maternitetin “Koço Gleozheni”, në Tiranë.

Ky maternitet i është nënshtruar së fundmi një trasnformimi të plotë, me qëllim, rritjen e standardeve më të mira për nënat e reja dhe të porsalindurit.

“Veç fazës së parë që nis në fund të gushtit, është dhe laboratori, e cila tashmë është kryer një investim bashkëkohor, duke rritur gamën e analizave më shumë seç kryheshin përpara”, tha

https://fb.watch/6psXXLu96o/