Parcela me kanabis në pyjet e Kepit të Rodonit

Aktualitet

Policia kufitare e Durrësit ka zbuluar  tre parcela të mbjella me kanabis gjatë kontrollit të vijës bregdetare.

Parcelat janë identifikuar në zonën e Kepit te Rodonit, tek përroi i mullirit.

Në një parcelë janë gjetur 150 rrënjë kanabis  dhe në dy të tjerat nga 50 rrënjë.

 Parcelat ndodhen në mes të zonave pyjore, larg prej banesave.

Autorët e kultivimit  të tyrë kanë mundur të largohen ndërsa po punohet për asgjesimin e bimëve.

Ndërkohë mesohet se policia ka shoqëruar 15 persona për të sqaruar rethanat në të cilat është kultivuar kanabisi dhe për të ndaluar autorët e vertetë.