Fatmir Mediu në eventit “NATO dhe Kërcënimet në Ballkan” (FOTO)

Aktualitet

Kryetari republikan, Fatmir Mediu ka marre pjese dje ne eventin e organizuar nga SESC me teme ““NATO dhe Kërcënimet në Ballkan”. Njoftimin e ka bere publik vete Mediu gjate nje postimi ne rrjetet sociale.

Postimi i plote:

🔷Gjatë eventit “NATO dhe Kërcënimet në Ballkan”, organizuar nga SESC ditën e djeshme.

Voto 9️⃣✅ Partia Demokratike ~ Aleanca për NdryshimVoto 7️⃣✅ Fatmir Mediu#ShqipëriaFiton

May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of një ose më shumë njerëz dhe E brendshme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshme