Mos votoni për hatër dhe për ndere…

Shkrime

Gerti Fregjaj

Mos votoni për askënd në veçanti Askush nuk është më i mirë se ju.. Askush nuk është më i mirë se familja juaj.. Prej 8 vitesh, 96 muajsh pushteti absolut nga qeveria Rama.. na kanë sjellë çdo të keqe që mund të sillnin.. prej 8 vitesh të gjata e kanë përdhunuar popullin në mënyrë sistematike.. Nuk mund të lejojmë kurrësesi edhe 4 vite të tjera abuzimet, skandalet, eksodin masiv të shqiptarëve, pasigurinë në gjithshçka.

Thjesht sepse një grusht pushtetarësh miliardera nuk duan të ndalojnë së abuzuari me pushtetin.. Nuk mund të jetohet më në ktë vend sepse falë pushtetit aktual, nuk kemi siguri, nuk kemi shëndetsi, nuk kemi ekonomi, nuk kemi arsim, nuk kemi asgjë në ktë vend të bekuar nga Zoti me 1 milion të mira por i cili vuan në skamje e mjerim.. Denonconi çdo blerje votash, pasi blihet dinjiteti juaj, pasi blihet e ardhmja e fëmijëve tuaj.. Votoni kundra krimit të organizuar në pushtet i cili po mban peng vendin dhe e ka kthyer në çiflig personal.

Votoni për veten tuaj, votoni për fëmijët tuaj, votoni për dinjitetin tuaj të nëpërkëmbur prej 96 muajsh.. Votoni për të marë frymë, oksigjen gjithshçka në ktë vend.. realisht shumë shqiptar që takojmë në terren i mungon gjithshçka që mund të ofroj një shtet i përgjegjshëm.. Votoni Nr.9 ti japim shpresë vendit dhe ti kthejmë dinjitetin vendit të shqiponjave, vendit të trimave, vendit të njerzve të lirë, vendit të bekuar nga Zoti.

Nëse nuk e përmisojnë jetën e gjithsecilit prej nesh këta që do vijnë, dënojini me votë sa më shpejt.. Koha është e Sovranit Sovrani do thotë fjalën e tij më 25 prill dhe do votojë masivisht Nr. 9 në fletën e votimit.