Mediu: Ëndrrën tonë për Shqipërinë e Bashkuar nuk mund ta lejmë përgjysëm për shkak të Edi Ramës

Kategoria

#Rrugëtimi dhe mbështetja për NATO “Ne mbështesim Shqipërinë për antarësimin në NATO dhe jemi partner në luftën kundër terrorizmit.” – Michèle Alliot-Marie, Ministre e Mbrojtjes e Francës.

Voto 9️⃣✅ Partia Demokratike ~ Aleanca për NdryshimVoto 7️⃣✅ Fatmir Mediu#ShqipëriaFiton

May be an image of 3 njerëz, people standing dhe tekst

🔹Dëshiroj të falenderoj të gjithë të rinjtë Republikanë për punën e palodhur dhe përkushtimin e tyre gjatë kësaj fushate.

May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme

Voto 9️⃣✅ Partia Demokratike ~ Aleanca për NdryshimVoto 7️⃣✅ Fatmir Mediu#ShqipëriaFiton

🔹Ëndrrën tonë për Shqipërinë e Bashkuar nuk mund ta lejmë përgjysëm për shkak të Edi Ramës.🔹Ka ardhur koha që të kemi ekonomi të qëndrueshme dhe institucione të përgjegjeshme për qytetarët shqiptarë.Më 25 Prill Voto 9️⃣✅ Partia Demokratike ~ Aleanca për NdryshimVoto 7️⃣✅ Fatmir Mediu#ShqipëriaFiton