Republikanët e rinj Shqiptarë kanë shumë për të mësuar nga republikanët e rinj të SHBA-s

Politike

Kryetari Republikan, Fatmir Mediu, ka marre pjese ne takimin qe kjo Parti ka zhvilluar me te rinjte Republikane. Mediu u shpreh gjate takimit se te rinjte Republikane shqiptare kane shume per te mesuar nga te rinjte Republikane Amerikane.

Publikimi i ketij eventi eshte bere publik nga vete Mediu ne profilin e tij.

Postimi i plote:

Republikanët e rinj të Shqipërisë kanë shumë për të mësuar nga republikanët e rinj të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Ata janë forca jonë më e madhe .

Voto 9️⃣✅ Partia Demokratike ~ Aleanca për NdryshimVoto 7️⃣✅ Fatmir Mediu#ShqipëriaFiton

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
May be an image of 1 person dhe standing

May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 1 person, standing, E brendshme dhe text that says 'tike RYSHIM'

🔷Me të rinjtë Republikanë, në eventin “Young Republicans, Together for God Given Rights”

✌🏻Voto 9️⃣✅ Partia Demokratike ~ Aleanca për NdryshimVoto

7️⃣✅ Fatmir Mediu#ShqipëriaFiton

May be an image of 1 person dhe standing
May be an image of 1 person, sitting, standing dhe E brendshme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme