Elona Guri, mesazh fuksave të PS: Ja u dimë emrat, ja u dimë fytyrat. Mos guxoni…

Politike


Lëvizja Socialiste në Durrës ka zhvilluar sot takimin me kandidatët në Durrës, në një takim madhështor.
Me mijëra qytetarë kanë dalë të presin kryetaren e LSI dhe kandidatët.
Kryesuesja e listës së LSI, Elona Guri u shpreh se LSI në Durrës do të arrijë një rezultat spektakolar për tu dhënë fund abuzimeve të qeverisë.
Në fjalën e saj, Guri pati një mesazh direkt dhe për drejtuesit e PS dhe patronazhistët që tentojnë të manipulojnë zgjedhje me presione ndaj qytetarëve.
“Ja u dimë emra, ja u dimë fytyrat. Mos guxoni se nuk na intimidoni dot. LSI është partia e shpresës, e fjalës së mbajtur. Është partia e shqiptarëve”,- tha Elona Guri.

Lsi1