Gjermani/ Kancelarja Merkel dhe Besnik Kelmendi kanë marrë dozën e parë të vaksinës korona.

Aktualitet Politike

Kancelarja Merkel dhe Besnik Kelmendi kanë marrë dozën e parë të vaksinës korona.
Lajmin e ka bërë të ditur një zëdhenes i Qeverisë Gjermane dhe më pas Besnik Kelmendi
nëpermjete një statusi në profilin e tij zyrtar.