Nora Malaj: Besimi te votat e miqve

Politike

Edhe pak ditë na ndajnë nga dita e votimit . Kur diten e fillon me miq të shtrenjtë si Agimi dhe Rajmonda e Fioraldën e kupton që dita ecën shpejtë dhe mbeshtetja që miqtë të japin ka vlerë të jashtezakonshme. ❗️Tek e fundit gara nuk është sfidë personale , por nje mundësi per të vënë veten në funksion te atyre që besojnë te ty ❗️ Të gjithë besojnë se kanë nje ëndërr ❗️

May be an image of 4 njerëz dhe people sitting

Po ata që besojnë me shume te ti, janë familja , të afërmit , shokët , miqtë e vjetër e të rinj dhe ata që e duan ndryshimin dhe e ndjejnë ata . Ata që votën e thonë hapur për ty dhe nuk tremben nga asgjë ❗️❗️❗️

Kjo quhet vota e miqësisë , e njerëzve të mirë dhe e atyre që nuk lodhen së qeni përkrahë teje !Se ata janë miqtë me të mirë që besojnë te ty ❗️❗️ Ndoshta nuk di të fluturoj së bashku me zogjtë në lartësi, pasi nuk kam krahë si ta , ndoshta nuk di të notoj në thellësi me peshqit ,pasi nuk kam velëza si ta , por di të qendroj dhe të eci krah për krahë me njerëzit . Mirenjohje dhe faleminderit të gjithë ju miq që më mbështesni ❗️

Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për mbështetjen e njëri- tjetrit për të hequr ketë të keqe te madhe që quhet Pusht- Shteti i panikut dhe frikës ❗️❗️❗️Mos harroni nr 6️⃣LSI Mos harroni nr 8️⃣ Nora Malaj