I HAVE A DREAM – THIRRJE PËR TË RINJTË E ELBASANIT

Politike

Luciano Boci

Kam kënaqësinë e thellë që të ftoj të rejat dhe të rinjtë e Elbasanit në sfidën e ideve “I HAVE A DREAM”. Çdo e re apo i ri mes moshës 15-35 vjeçare është i lutur ta nisë idenë e tij në adresën info@lucianoboci.com ndërsa unë personalisht do t’i lexoj të gjitha propozimet e marra për të vlerësuar mes tyre 3 më të mirët.

Këto 3 ide që do t’i shpallim përpara mbylljes së fushatës – me datë 22 prill, do të jenë pjesë e projektit tim politik si deputet i qarkut të Elbasanit, për t’i realizuar menjëherë pas zgjedhjeve.

Unë besoj fort se vizioni i të rinjve, i vajzave dhe djemve tanë, synimet e profesionistëve të rinj dhe krejt kësaj bashkësie që na zgjeron horizontin, janë siguria më e mirë se përpjekjet tona do të jenë largpamëse dhe të suksesshme.I HAVE A DREAM!Bashkoju Sfidës së Ideve… Bëhu Vendim-marrës me ëndrrën tënde më të mirë…