Luçiano Boçi: BESOJINI QYTETARËVE

Politike

Besojini qytetarëve kur ju thonë se ora e kësaj qeverie ka vdekur. Besojini qytetarëve kur ju thonë se ndryshimi është I pandalshëm. Besojini qytetarëve!Mijëra njerëz – në veri e në jug- mijëra elbasanas, banorë të këtij qarku – e thonë me zë të lartë dhe e pohojnë me zemër se nuk do të pranojnë asnjë minutë më tepër dhunën morale të varfërisë e mjerimit, nuk do të tolerojnë për asnjë sekond më gjatë shkelën e pafytyrë të mashtrimit grabitës, që ju vodhi njerëzve 8 vjet jetë dhe shumë energji të çmuara.

May be an image of 3 njerëz, people standing dhe E brendshme

Besojini qytetarëve kur jua japin dorën si njeriu që kërkon një shpresë ku të mbahet e një krah ku të mbështetet për të fituar ekuilibrin e humbur në betejën për mbijetesë.Besojini qytetarëve kur ju përqafojnë si ata që e dinë se ëndrra e tyre nuk është vec ëndërr, se në fund të tunelit ka një dritë që tashmë është ndezur në sytë e tyre dhe pret ditën e madhe që të shkëlqejë anë-e-mbanë.

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme

Besojini qytetarëve kur përsërisin në kor: Shqipëria Fiton. Elbasani Fiton!E mira fiton gjithmonë – ku ka zemra të mira që e duan!

Besojini Qytetarëve! #ShqiperiaFiton#ElbasaniFiton#VotoPD-ANnr9#LucianoBoci7https://lucianoboci.com/2021/04/09/besojini-qytetareve/

May be an image of 3 njerëz dhe people standing