Nora Malaj: Dashuria njerëzore kapërcen çdo pengesë (FOTO)

Aktualitet Politike

Teksa shpërndanim fletëpalosjet e programit të LSI te njësia 10 askush nuk qëndronte indiferentë! Të gjithë , një zëri , plotë energji e mirësi pranonin fletëpalosjet dhe ndaleshin per të diskutuar e dialoguar mbi programin e LSI !

May be an image of 1 person, standing, ambiente të jashtme dhe text that says 'F'

Të mërzitur e zhgënjyer , ata shprehen të gatshëm për të shkuar në Votime , si mision kombëtar ! Teksa vazhdonim rrugën , nëna nga ballkoni na thërret e na ofron që t’i shkojmë pranë! Ndaj i dua njerëzit se për ta nuk ka rëndësi nese shkon nga dera apo nga ballkoni !

May be an image of 7 njerëz, people standing, pemë dhe ambiente të jashtme

Ata e ndjejnë dashurinë që percohet dhe energjinë e mirë për ta !

May be an image of 4 njerëz, people standing dhe road

Bekimi i kësaj nene e duart e shtrēnguara me dashuri nga banorët pranë gjimnazit “Qemal Stafa “ , tregon se 25 Prilli dita e fitores , e së mirës kundra së keqes , e mirënjohje dhe ndjesërisë njerëzore, kundra arrogancës e papërgjegjësisë është shumë pranë!

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme

Dashuria e nënës është bekim për brezat dhe për vendit ! Edhe 30 ditë na ndajnë nga fitorja e së mirës për Shqipërinë! 🇦🇱🇦🇱🇦🇱❤️❤️🤝🤝🤝🤝🤝

May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme