Gështenja takon tregtarët e Qukësit (FOTO)

Aktualitet Politike

Kandidati i PD per qarkun Elbasan, Lefter Geshtenja, vazhdon cdo dite takimet me banore te zonave te ndryshme. Sot ai u ndal dhe takoi tregtaret te Quksit.

May be an image of 1 person, standing, pemë dhe ambiente të jashtme

Takimi me tregtarët e Qukësit. Ky është realiteti i hidhur që përballen ata përtej fasadës së Qeverisë. Shqetësime të panumërta rëndojnë mbi ta, si mungesa e infrastrukturës dhe rënia drastike e konsumit. Shumë prejt tyre shprehen se janë drejt falimentimit dhe largimit nga Shqipëria.

May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme

Është detyrë e jona të ofrojmë infrastukturën dhe të krijojmë kushte të favorshme që kushdo ta ndërtojë të ardhmen e tyre dhe fëmijëve të tyre në Shqipëri. Rruga e vetme për ndryshim, është 25 Prilli-shkruan Geshtenja.

May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme