Bamir Topi dhe Veliaj i marrin zyrat Sali Shehut me polici (VIDEO)

Aktualitet

Policia Bashkiake e Tiranës zbarkon në zyrat e ish-partisë së Bamir Topit, Fryma e re Demokratike.

Koalicioni i FRD-së me PD-në ka revoltuar Erion Veliajn, i cili ka kërkuar që kjo parti të lirojë zyrat.

Mësohet se policët e Bashkisë së Tiranës u kanë kërkuar të gjithë anëtarëve dhe drejtuesve të lirojnë menjëherë zyrat pasi ato i përkasin bashkisë. Gjithashtu, këtyre ambienteve iu është prerë dhe energjia elektrike.

Screenshot_4.jpg

Këto zhvillime vijnë pas dorëheqjes së kryetarit Topi dhe marrjen e postit të kryetarit nga Sali Shehu. “Krisja” mes Topit dhe Shehut erdhi pasi ky i fundit firmosi koalicion me Partinë Demokratike, edhe pse kishte “autorizim” vetëm për negociata.

Screenshot_2.jpg

Bashkia Tiranë thotë se godina është në pronësi të saj dhe është vendosur që ajo të rikonstruktohet, ndaj anëtarët dhe drejtuesit e Frymës së re Demokratike duhet të lirojnë sa më parë zyrat.