8 fëmijë të shtruar në Pediatrinë Infektive, dy prej tyre në terapi intensive

Aktualitet

Gjatë 24 orëve të fundit në Pediatrinë Infektive janë shtruar 8 fëmijë të infektuar.

Burimet bëjnë me dije se dy prej fëmijëve të infektuar me Covid janë në gjendje të rëndë dhe aktualisht ndodhen në terapi intensive.

Ndërkohë nga fillimi i pandemisë dhe deri më tani të infektuar me Covid mes 95,726 personave të infektuar deri më tani në vendin tonë, 2000 janë vetëm fëmijë.