Berisha flet për LSI: Në çdo zgjedhje ka thyer parashikimet!

Politike

Ish-kryeministri Sali Berisha, i pyetur për koalicionin mes Partisë Demokratike, ka vlerësuar rolin dhe fuqinë e LSI në zgjedhjet e kaluara, shpesh duke thyer edhe parashikimet.

Berisha tha se sulmet e kryeministrit Edi Rama ndaj aleatëve opozitarë, “vetëm sa i shtojnë elektoratin LSI-së”.

“LSI në çdo zgjedhje ka dalë më mirë se çfarë është parashikuar nga të tjerët. E vërteta. Këto sulmet e Edi Ramës, në një mënyrë apo një tjetër, vetëm sa i shtojnë elektorat LSI-së. Ky është mendimi im”, deklaroi Berisha gjatë një interviste në “A2”.