Braimllari ngre Maliqin në këmbë/ Energji pozitive dhe entuziazëm i jashtëzakonshëm (FOTO)

Politike

I deleguari i LSI per Qarkun e Korces, Edndrit Braimllari ka mbetur i suprizuar nga takimi me banore te Maliqit. Gjate takimit ai ka vene re nje pjesmarrje masive dhe nje padurim per 25 prillin dhe ndeshkimin me vote te rilindjes mavi.

May be an image of 5 njerëz, people standing dhe E brendshme

Postimi i plote i Braimllarit:

Energji pozitive dhe entuziazëm i jashtëzakonshëm në Maliq.

May be an image of 6 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme

Në 25 Prill kthejmë Maliqin tek qytetarët.#Shqipëria_Shtëpia_Juaj🇦🇱

May be an image of një ose më shumë njerëz, people sitting, people standing dhe E brendshme
May be an image of 1 person, sitting dhe E brendshme
May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme
May be an image of 7 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 4 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe E brendshme