Rama: Erion Braçe më bën zbor

Aktualitet

Edi Rama teksa po fliste në Gjirokastër për subvensionimin e karburatit, pohoi se opozitari më i madh që ka për këtë çështje është zëvendëskryeministri Erion Braçe.

Rama theksoi se është njësoj si të kesh një mace në qafë dhe që nuk të lë të lëvizësh pa marrë atë që do

Ka një opozitë që është Erion Braçja. Sikur të kesh një mace në qafë që s’të lë ta lëvizësh, pa thënë atë që duhet thënë dhe pa marrë atë që duhet të hapësh. Erioni në mënyrë të insistueshme ka ngritur atë që thanë çunat për skemën e rimbutrismit të karburantit. Gjeja që kam deklaruar, është që të bëhet vetëdeklarimi. Pra që çunat të thonë; kemi 500 ha tokë.”, u shpreh Rama.

Jo vetëm kaq po Rama theksoi se Braçe i bën zbor atij dhe ministrit kur bëhet fjalë për bujqësinë dhe investimet në këtë fushë.