705 vende pune për qëllime elektorale ofron “Rilindja” për vitin 2021

Aktualitet Politike

705 vende pune për qëllime elektorale ofron “Rilindja” për vitin 2021. Kjo është një lëvizje e dëshpëruar e qeverisjes në ikje.

No photo description available.

Jo vetëm që nuk arriti të mbajë premtimin e 300 mijë vendeve të reja pune, duke mos hapur as 5% të tyre, por tallet me shqiptarët me vende pune vetëm për ca vota më shumë, të cilat nuk do arrijnë t’a shpëtojnë dot nga largimi i sigurtë.

Edhe pak javë dhe “Rilindja” kapitullon ⬇️ e largohet përgjithmonë.Pas 2️⃣5️⃣ prillit do zbatohen projekte konkrete dhe politika zhvillimore për vendin që do gjenerojnë vende të lira pune të përhershme dhe në rritje duke frenuar kështu shpopullimin e vendit dhe ulur varfërinë.

Mos i besoni më mashtrimeve të një qeverisje të marrë fund.

2️⃣5️⃣ prilli është dita e NDRYSHIMIT TË MADH dhe e mundësive të mëdha për Durrësin📍dhe të gjithë Shqipërinë🇦🇱

Elona Guri

LSI Durrës#DurresiShtepiaJuaj🌹#LSI🌹