Braimllari/ “SPAK të hetojë bashkinë e Maliqit për shpërdorim detyre (VIDEO)

Aktualitet

Maliqi është mbytur nga ujërat e zeza pikërisht atëherë kur pritej që rruga e e saporikonstruar të bënte të kundërtën.

Pusetat e bllokuara siç shihet në video, janë dëshmi e qartë e një abuzimi me milionat e dhëna nga fondet publike për ndërtimin e rrugës.

Këto pamje të sjella me video, kanë nxitur Sekretarin e Përgjithshëm të LSI, Endrit Brahimllarin, t’i kërkojë SPAK-ut hetim për abuzimin e pushtetarëve lokalë të kësaj bashkie “të rilindur” nën kryebashkiakut Gëzim Topçiu.

“SPAK të hetojë bashkinë e Maliqit për shpërdorim detyre dhe abuzim me fondet publike, – shkroi Brahimllari krahas kësaj videoje. –  Bashkia e Maliqit  mbytet nga ujërat e zeza në një investim i cili ka përfunduar vetëm para pak muajsh. Maliqi zhytet në varfëri dhe Rilindja abuzon në emër të qytetarëve. Me 25 prill merr fund kjo politike abuzuese, arrogante dhe aspak në shërbim të qytetarëve.”

“SPAK të hetojë bashkinë e Maliqit për shpërdorim detyre dhe abuzim me fondet publike, – shkroi Brahimllari krahas kësaj videoje. –  Bashkia e Maliqit  mbytet nga ujërat e zeza në një investim i cili ka përfunduar vetëm para pak muajsh. Maliqi zhytet në varfëri dhe Rilindja abuzon në emër të qytetarëve. Me 25 prill merr fund kjo politike abuzuese, arrogante dhe aspak në shërbim të qytetarëve.”

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fendritbraimllari%2Fvideos%2F239994051034495%2F&show_text=true&width=269