Braimllari/ SPAK-u të nisë hetimet për Kryetarin e Bashkisë Maliq për abuzimet me ndihmën ekonomike.

Politike

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari ka bërë thirrje nga Maliqi që SPAK të nisë një hetim për kreun e bashkisë pasi sipas tij ka abuzuar me ndihmën ekonomike. Gjatë një takimi që ka zhvilluar në Vloçisht të Maliqit, Braimllari u shpreh se kjo zonë është lënë në harresë nga rilindja, mungon infrastruktura rrugore, kanalizimet, ujitja për bujqësinë dhe ndriçimi.

Postimi i plotë

Në Vloçisht të Maliqit. SPAK të hetojë Kryetarin e Bashkisë Maliq. Abuzoi me ndihmën ekonomike. Me 25 prill para drejtësisë kush ka abuzuar në emër të qytetarëve. Në Vloçisht të Maliqit varfëria është ekstreme.
Të rinjtë janë larguar dhe ka humbur shpresa.

Imazhi mund të përmbajë: 5 njerëz, njerëz që qëndrojnë dhe jashtë

Vloçishti i lënë në harresë nga rilindja, mungon infrastruktura rrugore, kanalizimet, ujitja për bujqësinë dhe ndriçimi. SPAK-u të nisë hetimet për Kryetarin e Bashkisë Maliq për abuzimet me ndihmën ekonomike.

Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz, njerëz të ulur, tabelë dhe E brendshme

Më 25 prill kthejmë shpresën në vënd. Do shkatërrojmë monopolin klientelist dhe të një politike arrogante dhe të papërgjegjshme të Rilindjes.

Imazhi mund të përmbajë: 7 njerëz, njerëz të ulur dhe E brendshme