Covid-19/ Pompeo do të nxjerrë prova të reja dramatike

Bota

DailyMail paralajmëron një deklaratë bombë të Sekretarit Amerikan të Shtetit , Mike Pompeo lidhur me origjinën e COVID-19.

Bazuar tek burimet nga zyrtarët e lartë të Uashington, thuhet se Pompeo do të dalë me prova të reja dramatike për të treguar se si virusi COVID-19 është krijuar dhe ka dalë nga një laborator i Wuhan, dhe nuk është natyral.

Po ashtu e pritshme është që Pompeo të akuzojë drejtpërdrejt Institutin e Virologjisë së Wuhan si krijuesen e virusit me shkencëtarë kinezë dhe të huaj.

Teksa ka ngelur edhe një javë nga Presidenca e Trump, duket se SHBA do të bëjë një përpjekje tjetër për të sulmuar Kinën lidhur me pandeminë.