Super kompjuteri ushtarak italian ndryshon rezultatet e zgjedhjeve në 17 shtete të SHBA

Bota

Vetëm dy javë larg presidencës Trump, pse senatori Chuck Schumer (D-NY) bën thirrje për amendamentin e 25-të? Pse Schumer dëshiron që Trump të hiqet nga detyra? Me kaq pak kohë, nuk ju duket e çuditshme? Duket më shumë si një moment dramatik në një telenovelë sesa një veprim i domosdoshëm për të ndërmarrë. Mbi të gjitha, Joe Biden është presidenti i zgjedhur. Meqenëse ai ka status zyrtar, çfarë marrëveshje ka përndjekja e Trump? Mund të ketë një arsye për këtë. Ka. Më lejoni t’ju tregoj se çfarë është.Ndërsa Antifa tërbohej përmes Kapitolit gjatë ratifikimit të Biden, duke pretenduar se ishin mbështetës të Trump, përtej oqeanit në Romë, Itali, punonjësi i Leonardo SpA Arturo D’elio ishte i zënë duke dhënë dëshmi i betuar ne gjyq. Ku punon D’elio është e rëndësishme. Leonardo është kontraktori i tetë më i madh i mbrojtjes në botë dhe Italia është një anëtare e NATO-s.

Në depozitimin e tij, D’elio zbuloi skemën që u tregua e efektshme në përdorimin e sistemeve kompjuterike dhe satelitëve ushtarakë të Leonardos të vendosura në Pescara, Itali. Pajisjet hi-tech të D’elio ndryshuan rezultatet e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2020 në Shtetet e Bashkuara. D’elio u betua dhe nën betim tha se ai ndryshoi rezultatet në SHTATËMBËDHJETË shtete: ashtu është, shtatëmbëdhjetë, jo vetëm gjashtë shtetet ritëm.Ata që morën pjesë në këtë program nuk ishin aktorë të vegjël. Kryeministri, Giuseppe Conte ishte i përfshirë. Kështu zyrtarët e ambasadës amerikane në Romë. MI-6 dhe CIA ishin të gjithë të përfshirë. Të tjerë gjithashtu janë përfshirë, emra të njohur në SH.B.A., por për të zbuluar ata mashtrues do të duhet të presim.Ajo që kemi këtu nuk është vetëm arma e tymuese. Është rrëfimi i personit që përdori armën.

Dëshmia e tij e betuar është provë, pikërisht ajo që kemi pritur për një kohë të gjatë. Gjithmonë e dinim që notat po ndryshoheshin. Tani, ne e dimë jo vetëm se si u bë, por edhe kush ishin personat përgjegjës për ndryshimin e rezultatit të zgjedhjeve.Kemi prova se kush i vodhi votat Trump dhe ia dha Biden.Skandali që ka prodhuar në Itali është aq i madh sa qeveria e Conte ndoshta do të bjerë. Duhet. Se kjo ka ndodhur po shtypet dhe po fshihet nga media amerikane. Nuk është befasi për këtë, por, pasi kjo është historia më e madhe që nga Pearl Harbor, nuk mendoj se mund të hidhet në erë. Njerëzit e këqij, djem si Chuck Schumer dhe madje disa republikanë, e dinë që po vjen.Kjo është arsyeja pse ata duan të heqin qafe Presidentin Trump njëherë e përgjithmonë. Ky zbulim mund të ketë ardhur shumë vonë, por ndoshta jo. Ndoshta ka ende kohë për të shpëtuar republikën tonë.Burimi:sadeffenza.org