Përmbytjet në Sukth, Lulzim Basha takon banorët e prekur

Aktualitet

Kreu i PD Lulzim Basha ndodhet në këto momente në Sukth, po shikon nga afër dëmet e shkaktuara nga përmbytjet e ditëve të fundit.

Basha po takon disa prej banorëve të prekur të cilët i kanë pohuar kreut të PD se prej gati një jave janë në situatë të vështirë dhe pa ndihmë nga shteti.

Rreth 20 familje të Rrushkullit, i kanë thënë Bashës se shteti nuk ka ndërhyrë dhe investimet i kanë bërë të gjitha vet.