Mele/ Policia Bashkiake e Korçës, strehë militantesh të PS !

Politike

Kryetari i LSI-së në Korçë, Petrika Mele, akuzon se Policia Bashkiake te ketij qyteti e cila është kthyer në një strehë militantesh të Partisë Socialiste. ”Nënkryetari dhe njëkohësisht vegla qorre e Niko Peleshit në Bashkinë e Korçës. Kërkon një reformim të thelle, ku kryefjala duhet të jetë profesionalizmi dhe jo militantizmi”,-shkruan Mele

Policia Bashkiake e Korçës është kthyer në një strehë militantesh të PS ! Aspak profesionale dhe jo në shërbim të qytetarëve.

Policia Bashkiake është në shërbim të plotë të Kletjon Kitës, Nënkryetari dhe njëkohësisht vegla qorre e Niko Peleshit në Bashkinë e Korçës.

Kërkon një reformim të thelle, ku kryefjala duhet të jetë profesionalizmi dhe jo militantizmi-shkruan Mele!

Imazhi mund të përmbajë: 1 person