Nuk përmbahet Luan Rama: Një tufë hajdutësh, na iku e keqja

Aktualitet Politike

“Çdo ikje e së keqes është ikje e rëndësishme. Ata kanë qenë të përfaqësues të mandatuar nga LSI në qeveri, dhe paradoksalisht dhe refreni i kryeministrit është i lidhur me korrupsionin, me vjedhjen e ministrave të LSI. Ai gjithë këta po i mbledh në tufën e vet duke i bashkuar me tufën e hajdutëve dhe vjedhësve të rilindjes. Ky është një proces që nuk më shqetëson aspak”, u shpreh zv.kryetari i LSI në Euronews Albania.

Nga ana tjetër edhe kryetarja e LSI thumboi të larguarit nga gjiri i partisë që ajo drejton, ndërsa deklaroi se nuk i ngjallin asnjë emocion./