Braimllari nga Maliqi: Edhe 106 ditë kanë mbetur për të kthyer shpresën në vend

Aktualitet Politike

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Endrit Braimllari nga Maliqi është shprehur se banorët janë entuziastë për ndryshimin e madh.

Gjithashtu Braimllari ka shtuar se edhe 106 ditë kanë mbetur për të kthyer shpresën në vend, për ta bërë Maliqin shtëpinë tonë.

Në Maliq banorët janë entuziastë për ndryshimin e madh.Të lodhur nga një politikë e vjetër klienteliste e pa shpresë e Rlindjes e cila largoi të rinjtë dhe varfëroi vëndin. Edhe 106 ditë kanë mbetur për të kthyer shpresën në vënd, për të hapur vënde të reja pune për të rinjtë,për të bërë Maliqin shtëpinë tonë-shkruan Braimllari.