Në Borsh rruga e sapo përfunduar nga “SALILLARI” çahet në mes (FOTO)

Aktualitet

Kanë mjaftuar reshjet e shiut që kanë rënë gjatë natës dhe rruga në dalje të Borshit që është ndërtuar nga “Salillari” dhe duhet të mirëmbahet po nga kjo kompani, është bërë e pakalueshme.

Autoriteti rrugor ka vendosur sinjalistikën përkatëse dhe me vështirësi kalohet vetëm në korsinë e majtë.

Shikoni si ka degraduar rruga dhe asfalti eshte care ne mes:

136455194_1720201798151465_5878620076422577300_o.jpg
135546614_1720202064818105_8704752923407615828_o.jpg
136703406_1720202231484755_3968503299364325294_n.jpg