Basha përshëndet krijimin e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Europë

Aktualitet

Lideri i PD, Lulzim Basha ka përshëndetur krijimin e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Europë.

Sipas Bashës, kjo është një iniciativë humane e mjekëve për të dhënë ndihmën e tyre.

‘Urimet më të përzemërta dhe suksese Federatës së sapoformuar të mjekëve shqiptarë në Europë’, shkruan kreu i PD-së në mesazhin e tij në Facebook.

Mesazhi i plotë i kreut të PD-së, Lulzim Basha:

Mirënjohje mjekëve shqiptarë anembanë Europës për këtë iniciativë humane për të dhënë ndihmën e tyre, edhe pse punojnë e jetojnë jashtë Shqipërisë.

Urimet më të përzemërta dhe suksese Federatës së sapoformuar të mjekëve shqiptarë në Europë.

Nesër ajo do të jetë burim i ekspertizës shqiptare dhe europiane me të cilën do të ngremë në këmbë sistemin tonë shëndetësor.

#ditemetemira