Rama: Rradhën e daljes nesër e kanë Nënat me fëmijë

Aktualitet

Përmes një postimi në “Facebook”, ai thekson se nënat duhet të mos shoqërohen me shoqe dhe fëmijët duhet të mbahen larg çdo kontakti me fëmijë të tjerë.

Më tej, Rama shton se baballarët, fëmijët mbi 10 vjeç dhe të moshuarit do të vazhdojnë të rrinë në shtëpi

‘Nesër në qendrat urbane do të dalin në këmbë deri në orën 11.00, vetëm nënat me fëmijë deri në 10 vjeç

Kujdes! Nënat duhet të mos shoqërohen me shoqe dhe fëmijët duhet të mbahen larg çdo kontakti me fëmijë të tjerë

Të gjithë ne baballarët, fëmijët mbi 10 vjeç dhe të moshuarit në shtëpi deri të hënën në orën 05.00’, shkruan Rama.

VENDIMI: 

93875598_10157656975046523_8763514664475688960_o.jpg
93665924_10157656975031523_4868838792909291520_o.jpg