Tre efektivë te policise në Tiranë pozitivë me koronavirus,

Aktualitet

Tre punonjës policie në Tiranë kanë rezultuar pozitivë me koronavirus. Mësohet se gjendja e punonjësve të policisë është stabël dhe janë vetëizoluar. Ndërkohë është vendosur tunel sanitar te Drejtoria e Policisë së Shtetit ku bëhet dezinfektim për punonjësit e Policisë.

Efektivët kalojnë me maska përmes tunelit sanitar.