Basha përshendet vendim e BSH:Të jemi pranë qytetarëve dhe biznesit

Aktualitet

Kryetari i Partisë Demokratike ka përshdnetur vendimin e bankës së Shqipërisë për pezullimin e pagesave të krdive.

Ai në një shenim në rrjetet sociale ka shkruar se, ‘eshtë e domosdoshme në këtë situatë të jemi pranë qytetarëve, operatorëve ekonomikë e sidomos biznesit të vogël!

Ja postimi i plotë:

Përshëndes Bankën e Shqipërisë për vendimin e pezullimit të pagesës së kredive, që është një nga masat e propozuara nga PD. Është e domosdoshme në këtë situatë të jemi pranë qytetarëve, operatorëve ekonomikë e sidomos biznesit të vogël!

Image