Prokuroria lëshon fletë-thirrje për ish-kryebashkiakun Vangjush Dako.

Prokuroria lëshon fletë-thirrje për ish-kryebashkiakun Vangjush Dako.

Sipas ReportTv, Dako do të paraqitet te Krimet e Rënda në shtator.

Gjithashtu raportohet se Dako do të dëshmojë para trupit gjykues për “dosjen 339”.

Kjo nuk është hera e parë që Dako thërritet nga Prokuroria, pasi në maj të këtij viti ai u mor në pyetje për 5 orë nga prokurorët Vladimir Mara dhe Dritan Premçi.