Reagon Gjinushi/ Nuk e konsideroj fare këtë dekret të Metës duke e cilësuar si “nul”.

Ka ardhur reagimi i Gjinushit i cili nuk e konsideron fare këtë dekret të Metës duke e cilësuar si “nul”.

‘Meta vazhdon të nxjerrë dekrete nul, dhe me anë të dekreteve vazhdon të anulojë zgjedhje’, është shprehur Gjinushi i cili në fakt i fitoi zgjedhjet si i vetmi kandidat për Akademinë e Shkencave dhe kur ende nuk kishte dhënë dorëheqjen nga kreu i PSD.

Ky ishte dhe një ndër argumentet refuzuese që dha Meta për mos e dekretuar Gjinushin.