Lajthit deputeti/ Ta kthejmë Bashkinë e Çorovodës në ullukun e PS. VIDEO

Deputeti i Skraparit, Adnor Shameti i ka habitur të gjithë me një deklaratë të bërë sot nga prezantimi i kandidatit të Partisë Socialiste për zgjedhjet vendore.

Në sy edhe të kryeministrit Rama ai deklaruar se bashkia e Çorovodës ka shkuar në drejtim të paditur dhe se duhet t’i kthehet PS-së.

E për të treguar një gjë të tillë ai i ftoi skraparlinjtë duke iu drejtuar me fjalët: “ Ta kthejmë ujin atje tek ka shkuar përherë te ulluku i Partisë Socialiste”.