VIDEO/ Mbërrin në atdhe, trupi i Major Klodian Tanushit

Ka mbërritur në aeroportin e Rinasit, trupi i Major Klodian Tanushit, vrarë gjatë misionit të tij në Letoni. Trupi i Major Tanushit është pritur me nderime ushtarake nga Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura në një ceremoni ku ndodhet drejtues të lartë të Mbrojtjes, FA, familjarë, miq dhe kolegë.