Kjo është gruaja me gjoksin më të madh natyral në botë. FOTO

Norma Stitz e ka emrin e saj në Librin e Rekordeve Guinness si gruaja me gjoksin më të madh natyral në botë.

Ajo tregon se ka nisur të mbajë reçipeta grash që në klasë të tretë, shkruan tch.

“Në vitin 1999 kam hyrë në Guinness dhe deri tani jam e pamposhtur. Unë i bëj rrobat me porosi, sepse asgjë tjetër nuk më rri. Por jam shumë krenare për këtë rekord dhe gjithmonë do të jem krenare”, deklaroi Norma.