Shfaqet me Klosin/ Personi në rreth quhet Mond Voga dhe është autori i një ngjarjeje kriminale në vitin 2018.

Ministri i Turizmit Blendi Klosi ka dhënë garanci nga Kruja për mbylljen e guroreve.

Mirëpo, ka rënë në sy, krah tij, një fytyrë e njohur për policinë.

Personi në rreth quhet Mond Voga dhe është autori i një ngjarjeje kriminale në vitin 2018.

Voga dhunoi në derën e gjykatës së Durrësit avokatin Ilia Ilia.

Denoncimi ka ardhur nga Berisha i cili thotë se në Shqipëri, ministra dhe kriminelë inspektojnë e inagurojnë së bashku ndaj dhe Hollanda voton rikthimin e vizave.

(Avokati i dhunuar Ilia Ilia)

avokt.JPG

KOMENTI I PLOTË I BERISHËS:

Ja pse Hollanda voton rikthimin e vizave.

Ne Shqiperi ministra dhe kriminele inspektojne, inaugurojne se bashku.

Narko ministri Klosi me kriminelin ne kerkim ne krah. sb

Prsh dr berisha

Blendi klosi ishte ne kruje bashk me krimin per te mbyllur guroret

Personi ne foto esh mond voga i cili ka rrafur avokatin Ila ila ne durres dhe esht ne kerkim nga policia

Mondi mbrohet dhe nga partia dhe nga prokurori arjan ndoji