Nga Zamira Bushati/ Kjo shtëpi duhet të ishte muze

 Kjo ka qënë shtëpija ime qindra vjeçare në qëndër të Tiranës, direk pas 15-katëshit, ne 3 shtator 2009 e shembi Edvin kristaq Rama per aferat e tij korruptive , e shembi me gjithe mobilje brenda. Miq kjo shtepi nuk u ndertua pas 90- tes por para 100 vjeteve . Kjo shtepi duhet te ishte muze pasi për here te pare ne kete shtepi u krijua shoqata e ish te perndjekurve dhe persekutuarve politike dhe Kryetari i saj u zgjodh mandela legjenda e burgjeve antikomuniste shqiptare gjyshi i femijve te mij Osman Kazazi. Kjo shtepi ka pritur e percjelle Lidera , politikane e diplomate dhe jo vetem shoket bashkevuajtsit e burgjeve te diktatures.

Ju pershkrova sa me lart per te treguar qe Edvin kristaq Rama duhet varur e terhequr zvare pasi me shtresen e perndjekur politik nuk sos persekutimi , dije baballaret e tij sot ai , ju pershkrova dhe ju bera nje tablo miq per t’ju treguar se barbarizmi, kanibalizmi skizofrenia, etja per tu pasuruar duke masakruar popullin dhe sidomos shtresen e perndjekur politike per edvin kristaq buçen nuk njeh limit…
Ndaj popull cohu se edvin barbari nuk pyet eshte shtepi para 100 vjetesh apo mbas 90. Me edvin ramen dhe banden e tij duhet nje #Çaushesk në të kundert skllaverohuni per dite derisa tju vije edhe motrat grate bijat t’ju a perdore si ” gjeraçina”
Vepro tani koha ka ardhur çohu nga Shkodra ne Vlore per permbysjen e ketij rregjimi barbar e gjakatar.

Fotografia e Kazazi Bushati

Fotografia e Kazazi Bushati