RITA ORA ECËN RRUGËVE ME BALTË TË FERIZAJT

Këngëtarja me famë botërore do të jetë për tre ditë në vendilindjen e saj për një mision bamirësie, në bashkëpunim me UNICEF.

Ajo është takuar me familje të varfëra dhe nuk e ka kursyer veten duke ecur edhe nëpër rrugë të baltosura të qytetit të Ferizajt.

Këto foto i ka shërndarë në rrjetet sociale Vera Ora, nëna e këngëtares.  

rita-1-1.jpg
vera.jpg