Rama: Do shemb dhe shkatërroj Muzeun Historik dhe Teatrin e Kukullave

Në Kongresin e Rilindjes, Edi Rama është shprehur se do të shkatërrojë Muzeun Historik Kombëtar dhe Teatrin e Kukullave.

‘Ne kemi bërë një shesh Skëndërbej që ëshë konfirmuar dhe e kanë zili edhe ndërkombëtarët.

Por aty në mes ka zënë vend e vjetra, është Muzeu Historik Kombëtar që do ta shembim.

Po aty është edhe Teatri i Kukullave që te vjen turp kur e shikojnë’, tha Edi Rama sot në Kongresin e Rilindjes, duke paralajmëruar edhe shkatërrime të tjera të monumenteve historike në Tiranë e jo vetëm.