Sulm terrorist edhe në Holandë

Një person ka hapur zjarr ndaj pasgjerve të një trami ne Utrechet

Raportohet për 7 persona të plagosur.

Sheshi pranë stacionit të tamvajit është rrethuar nga policia. Shërbimet e emergjencës dhe tre helikopterë u dërguan në vendngjarje.

Të shtënat me armë filluan rreth orës lokale 10:45.

Autori i sulmit është larguar nga vendngjarja