Kjo është deputetja e re që nuk ka punuar asnjë ditë të vetme në jetën e saj.

Aktualitet

Pas marrjes së mandatit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, deputetja e re e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Elda Hoti ka shkuar sot në Parlament për të bërë betimin.

Ajo që bie në sy në lidhje me deputeten e re në Parlament e cila do na përfaqësojë është CV e saj.  Elda pa pikë dyshimi nuk ka asnjë eksperiencë punë, pra e thënë në vija të trasha dhe të holla po përfaqësohemi nga një individ i cili nuk ka punuar një ditë të vetme në jetën e tij.

Rezultate imazhesh për elda hoti ne kuvend

Një vështrim që mund ti hidhni CV së Eldës, vihet re qartë që mbetet shumë larg eksperiencës së duhur për të qeverisur dhe përfaqësuar masat.

Kjo është CV e saj e firmosur nga vetë deputetja.

Si mund ta shihni nuk mungon vetëm eksperienca në punë por edhe kualifikimi, aktivizimi në aktivitete shoqërore dhe politike. 

/Agjensia e Lajmeve Sot News/